Ugradnjom tuning, styling i rezervnih delova proverenog kvaliteta, vožnja na dva točka pored zabave koju donosi, postaje sigurnija i bezbednija. 
Stage6, Motoforce, STR8, Malossi, Athena, RMS, itd... samo su neki od proizvodjača koji se mogu naći u ponudi firme Motobox. Pomenuti brendovi , koji su se  odnosom cene i kvaliteta odavno nametnuli kao vodeći,  s’ pravom se mogu svrstati u najpopularnije na domaćem tržištu.

Pravila i uslovi korišćenja

Opšti uslovi

Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane Motobox doo, u daljem tekstu isporučioca, i kupca garantuje uspešno procesuiranje porudžbina, plaćanja i isporuke guma.

1. Po prijemu porudžbine putem sajta www.motobox.rs kupac automatski dobija predračun po kom može izvršiti plaćanje guma ukoliko se prilikom naručivanja nije opredelio za dostavu pouzećem. U tom slučaju plaćanje vrši kuriskoj službi po prijemu robe za šta će mu biti dostavljen fiskalni/gotovinski račun.

2. Porudžbine prispele do 15 časova, procesuiraju se istog dana, dok se porudžbine koje pristignu nakon 15 časova procesuiraju idućeg radnog dana (ne uzimajući u obzir subotu, nedelju i praznike).

3. Porudžbina se smatra potvrđenom i neopozivom od strane kupca po izvršenju uplate kompletnog iznosa koji je naznačen na predračunu i u okviru roka naznačenog na predračunu.

4. Isporučilac se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti ispravne i u roku naznačenom u predračunu.

5. U slučaju bilo kakve promene isporučilac je dužan da obavesti kupca.

6. Sve eventualne promene, osim promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

 

 

Isporuka

Ukoliko se kupac prilikom naručivanja opredelio za dostavu pouzećem, cena dostave paketa se plaća kurirskoj službi po aktuelnom cenovniku kurirske službe Aks akspress kurir doo (link ka cenovniku) putem koje će isporučilac vršiti dostavu na teritoriji Republike Srbije. PDV je uračunat u cenu.

Isporuka se vrši na adresu koju je korisnik naveo prilikom naručivanja u roku od 2-3 radnih dana (u zavisnosti od kurirske službe). U slučaju da naručena roba nije na lageru ili ukoliko naručena količina zahteva potvrdu od strane kupca, isporučilac će biti slobodan da kupca kontaktira putem elektronske pošte ili putem telefona priloženom prilikom registracije. Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

 

 

Garancija kvaliteta i postupak reklamacije

 

Pogledajte garantni list kako biste se upoznali sa detaljima garancije i postupkom reklamacije.

 GARANTI LIST

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi garancije kvaliteta i postupka reklamacije možete se obratiti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na telefon 021 679 10 16 ili pismenim putem na adresu Motobox doo Jovana Popovića 61f, 21000 Novi Sad.

 

Zaštita prilikom korišćenja naše internet prodavnice

Sigurnost podataka koje unosite prilikom otvaranja korisničkog naloga i u procesu naručivanja proizvoda ima za nas visok prioritet, te je preduzet određen broj koraka kako bi se omogućilo njihovo pouzdano, tačno i sigurno skladištenje.

 

Zaštita privatnosti

U ime Motobox doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca prikupljajući samo neophodne podatke među kojima su osnovni podaci o kupcu, i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa tradicionalnim poslovnim običajima a u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dostavljeni podaci se strogo čuvaju, a pristup njima imaju samo zaposleni kojima su oni neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Motobox doo kao i naši poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Cene i opis robe

Motobox doo nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost robe budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Sistem osvežavanja podataka se oslanja na različite izvore informacija koji nisu u nadležnosti Motobox doo, zbog čega isporučilac ima pravo da otkaže porudžbinu ukoliko je prilikom osvežavanja došlo do grube greške u opisu, ceni ili raspoloživosti. 
Saglasnost i promene uslova Isporučilac zadržava pravo na promenu ovih uslova bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. 
Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

 

Kontakt informacije

Sportska guma vrhunskih performansi!


Svetski poznat proizvođač guma Continental AG, sa sedištem u Hannoveru u Nemačkoj, predstavlja novu - vrhunsku, sportsku gumu. U proizvodnji nove gume primenjene su najsavremenije tehnologije i smesa koja je unapredila visoke performanse njene prethodnice u skoro svim segmentima. To se posebno odnosi na prijanjanje na mokrom, duži životni vek i upravljivost. 

Ostale karakteristike koje prepuručuju ovu gumu su: 

 • Izuzetno lagano i precizno upravljanje sa izrazito dobrim prijanjanjem i stabilnošću u krivinama. 
 • Izvanredna kontrola u vožnji i optimalan feedback tokom vožnje u krivini. 
 • Posebna konstrukcija prednje i zadnje gume za veću stabilnost i bolje povratne informacije prilikom kočenja i ubrzavanja iz krivine. 
 • Dobro držanje “na hladno” i veoma brzo zagrevanje zahvaljujući “Black Chili” mešavini koja se nalazi u gaznom sloju i posebno je prilagođena oštrim i brzim vozačima. 
 • Dokazana i proverena Continuous Compound tehnologija  omogućava veliki broj pređenih kilometara i maksimalno držanje u ekstremnim krivinama. 
 • Tehnologija Traction Skin osigurava ekstremno sigurnu i brzu razradu gume. 


Ne dešava se često da u prvoj godini kako se pojavi na tržištu guma dobije poverenje proizvođača motocikala i biva ugrađena kao originalna oprema. ContiSportAttack 2 je dobio poverenje BMW-a i već je u prvoj ugradnji na motociklu BMW S RR 1000  2012 god.

I opet

Smo došli na tačku gde se moramo zamisliti u vezi uvoda!

Uvek ista priča - godine bavljenja ovim poslom, počeci, napredovanje...

Motobox doo od nastanka ima za cilj - ponudu renomiranih proizvodača moto i skuter delova, prateće opreme i ContiMoto guma kao i plasiranje tih proizvoda kroz celu Srbiju.

 

U ponudi imamo niz brendova:

 • Continental - Conti Moto gume
 • D.I.D. - lanci
 • Ipone, Motul - ulja i aditivi
 • Malossi, Airsal, Athena, RMS - delovi za skutere
 • Stage6 - tuning i rezervni delovi za skutere
 • STR8 - styling oprema za skutere
 • Motoforce - rezervni delovi za skutere
 • Koso - digitalni i analogni satovi za motocikle i skutere

Motobox na facebook-u

Pretraga proizvoda


Napredno pretraživanje

Brza pretraga

Model skutera:
Kategorija:
Proizvođač:
Klasa:
Proizvod:
Please update your Flash Player to view content.