Sportska guma vrhunskih performansi!


Svetski poznat proizvođač guma Continental AG, sa sedištem u Hannoveru u Nemačkoj, predstavlja novu - vrhunsku, sportsku gumu. U proizvodnji nove gume primenjene su najsavremenije tehnologije i smesa koja je unapredila visoke performanse njene prethodnice u skoro svim segmentima. To se posebno odnosi na prijanjanje na mokrom, duži životni vek i upravljivost. 

Ostale karakteristike koje prepuručuju ovu gumu su: 

  • Izuzetno lagano i precizno upravljanje sa izrazito dobrim prijanjanjem i stabilnošću u krivinama. 
  • Izvanredna kontrola u vožnji i optimalan feedback tokom vožnje u krivini. 
  • Posebna konstrukcija prednje i zadnje gume za veću stabilnost i bolje povratne informacije prilikom kočenja i ubrzavanja iz krivine. 
  • Dobro držanje “na hladno” i veoma brzo zagrevanje zahvaljujući “Black Chili” mešavini koja se nalazi u gaznom sloju i posebno je prilagođena oštrim i brzim vozačima. 
  • Dokazana i proverena Continuous Compound tehnologija  omogućava veliki broj pređenih kilometara i maksimalno držanje u ekstremnim krivinama. 
  • Tehnologija Traction Skin osigurava ekstremno sigurnu i brzu razradu gume. 


Ne dešava se često da u prvoj godini kako se pojavi na tržištu guma dobije poverenje proizvođača motocikala i biva ugrađena kao originalna oprema. ContiSportAttack 2 je dobio poverenje BMW-a i već je u prvoj ugradnji na motociklu BMW S RR 1000  2012 god.

Motobox na facebook-u

Pretraga proizvoda


Napredno pretraživanje

Brza pretraga

Model skutera:
Kategorija:
Proizvođač:
Klasa:
Proizvod:
Please update your Flash Player to view content.